Петък, 18 Октомври 2019
Овен

Дневен хороскоп
Вторник 14 Август 2018

1577

Дневен хороскоп - Овен - 14.08.2018 - Активен ден

През този ден действия с колеги от службата, с външни партньори или с хора от обществените среди са силно активни за представителите на Овен.

Ударите от страна на противниците ви съвсем няма да са безобидни, а някои от знака ще бъдат притеснявани от високостоящи. Ваши близки в чужбина ще се зарадват много, ако точно днес се сетите за тях. Може да ви предложат интересна оферта. Бизнесът ви ще бъде успешен, ако работите в съдружие с хора от бранша. Ще постигнете всяка поставена цел. Деловите партньори ще се съобразяват изцяло с препоръките и предложенията ви.

Личните отношения ще са малко хладни заради прекалено високото ви самочувствие. Не злоупотребявайте с търпението на близките си. Със сигурност ще ви подейства отлично, ако се запознаете по-добре с всички полезни качества на автентичната Аюрведа от Индия. Подарете здраве на себе си и най-близките си хора!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година