Събота, 29 Февруари 2020
Овен

Дневен хороскоп
Вторник 14 Август 2018

1609

Дневен хороскоп - Овен - 14.08.2018 - Активен ден

През този ден действия с колеги от службата, с външни партньори или с хора от обществените среди са силно активни за представителите на Овен.

Ударите от страна на противниците ви съвсем няма да са безобидни, а някои от знака ще бъдат притеснявани от високостоящи. Ваши близки в чужбина ще се зарадват много, ако точно днес се сетите за тях. Може да ви предложат интересна оферта. Бизнесът ви ще бъде успешен, ако работите в съдружие с хора от бранша. Ще постигнете всяка поставена цел. Деловите партньори ще се съобразяват изцяло с препоръките и предложенията ви.

Личните отношения ще са малко хладни заради прекалено високото ви самочувствие. Не злоупотребявайте с търпението на близките си. Със сигурност ще ви подейства отлично, ако се запознаете по-добре с всички полезни качества на автентичната Аюрведа от Индия. Подарете здраве на себе си и най-близките си хора!

Не пропускайте да ни последвате и във Facebook. Всеки ден в 18:00 часа ние ще публикуваме хороскопа за всички зодиакалмни знаци за следващия календарен ден. Така всеки от вас ще има възможност да прочете предварително какво е подготвила съдбата за него!


Годишен хороскоп за 2020-та година