Понеделник, 25 Май 2020
Овен

Дневен хороскоп
Понеделник 13 Август 2018

1802

Дневен хороскоп - Овен - 13.08.2018 - Не се конфронтирайте

Активността ви в понеделник засяга възможността за реализиране на целите. Пълнотата при осъществяване на намеренията е видна най-вече при онези Овни, които щателно са планирали делата и действията си.

Основна причина за неуспех може да се окаже конфронтирането и хитрите противникови удари. Пазете се от тях. Денят ще ви предложи благоприятните възможности, които ще ви доближат до целите, които сте си поставили. Е, ще има и такива, които ще се носят по течението, необезпокоявани от нищо и без амбиции за бъдещето си. Ако сте сред тях помислете за близките си, със сигурност ще откриете поне една причина, заради която да станете по-активни.

Ако очаквате допълнителни финансови постъпления днес няма да ги получите. Даже напротив, ще се наложи да направите повече разходи от предвижданията си. Каквото и да се случи постарайте се да запазите спокойната обстановка и де избегнете противоречията с околните. Със сигурност ще ви подейства отлично, ако се запознаете по-добре с всички полезни качества на автентичната Аюрведа от Индия. Подарете здраве на себе си и най-близките си хора!

Годишен хороскоп за 2020-та година