Четвъртък, 9 Април 2020
Овен

Дневен хороскоп
Петък 10 Август 2018

1937

Дневен хороскоп - Овен - 10.08.2018 - Много нервен ден

В контактите си днес е необходимо да владейте нервите си! Изпуснете ли ги, гневните ви реакции ще вземат връх и ще последват остри кавги, които при мнозина може да прераснат до физически сблъсъци.

Не влизайте в спорове, не подменяйте истината. Не защитавайте фалшиви каузи. Творчески настроени сте и едва ли ви е до дреболии. Мнозина от вас са подвластни на желанието за изява и търсят подходящ случай. Денят не е много благоприятен в това отношение, но все пак можете да разчитате на някои интересни ангажименти в професионален план. Грижите ви за ваш близък родител или дете ще ангажират голяма част от времето ви.

Състезателната ви жилка днес няма да ви остави на спокойствие. Желанието да сте най-добри във всичко заслужава адмирации, но пък бързането е предпоставка за грешки, така че „успокойте топката“. Въздържайте се от прекомерни харчове. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!

Вдъхновена от Аюрведа, фармацевтичните серии на Himalaya и Charak Pharma имат редица здравословни предназначения. Цялостната гама за профилактика подобрява имунитета и се грижи за доброто здраве на хората. Всички билкови хранителни добавки са подложени на  дългогодишни (8-10 години) изследвания, клинични изпитания и тестове за токсичност, за да се подсигури тяхната безопасност и ефикасност. 

Годишен хороскоп за 2020-та година