Понеделник, 24 Юни 2024
Овен

Дневен хороскоп
Вторник 10 Април 2018

4385

Дневен хороскоп - Овен - 10.04.2018 - Проблеми с администрация

Денят притежава силна енергетика, свързана е с енергията на живота и нейното активиране. Успехът, включително и финансовият, до който ще достигнат Овните днес, ще бъде силно помрачен поради неочаквани пречки и удари от административно ниво – служебното или по-високо.

Разумният отговор от ваша страна е приемете ситуацията спокойно, за да последват усложнения. Не е изключено да усетите леко напрежение. Подходящ ден да се погрижите за здравето. Задължително си организирайте разходка на открито. Днес не вземайте страна в никакви спорове или вражди, задоволете се да останете страничен наблюдател. Чувствате се в превъзходна форма, като предавате част от своята свежест на околните.

В любовта ви цари хармония. Наслаждавате се на времето прекарано с любимия човек. Денят е точно такъв какъвто го искате. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!