Вторник, 16 Април 2024
Овен

Дневен хороскоп
Четвъртък 01 Март 2018

4848

Дневен хороскоп - Овен - 01.03.2018 - Проявете респект

Денят е добър за нови начинания и всякаква друга заетост, за това не се ограничавайте. Светът днес се управлява от тежка и неблагоприятна за човека енергетика.

Ако сте по-активни за реализацията на целите си, сполуката няма да ви се изплъзне. Някои Овни грешат като разчитат на по-голяма маневреност, съчетана с хитроумни ходове. Усещате празнота в живота си, въпреки че не можете да се оплачете от динамика в професионалния си живот. Ако можете да си позволите, заминете на някъде с приятни хора, в чиято компания ще се чувствате енергични и с настроение. Любовта ви е наситена на емоции, но има мигове на неудовлетвореност. Така или иначе настроението ви е оптимистично, даже рутинните занимания няма да го помрачат.

Ориентирайте се към дейности с екипно участие, мнението ви ще бъде чуто и уважено. Обстановката на работното място ще претърпи положителна промяна. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!