Понеделник, 21 Юни 2021
Овен

Дневен хороскоп
Петък 01 Юни 2018

3061

Дневен хороскоп - Овен - 01.06.2018 - Делова работа

Денят е неблагоприятен за общуване, запознанства и колективна работа. Ще имате добри изяви в преговори и подготовка на нови начинания.

В петък представителите на зодия Овен ще действат успешно по обществените си задачи, което без съмнение ще им осигури паричния успех. Стратегическият подход към целите е приоритет за всички от знака, а ако сте определили този ден за провеждане на делови преговори относно сключване на съдружие или за поемане на определени задачи, сполуката ви ще е пълна. Във връзка с предстоящо събитие ще се стараете да приключите в срок задачите си, за да сте в добра форма и кондиция. Говорейки открито за намеренията си пред някого, ще получите подкрепата му и ще ги ускорите.

Други ще изпитат удоволствие от романтична среща, напомняйки им скъп спомен. Разногласия на работното място ще ви развалят настроението още от сутринта. Някой може да се опита да попречи на работата ви или да компрометира резултатите. Не се задълбочавайте твърде много в подробности, важно е да си изградите правилна обща рамка на ситуацията. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година