Сряда, 21 Август 2019
Овен

Дневен хороскоп
Петък 01 Юни 2018

2693

Дневен хороскоп - Овен - 01.06.2018 - Делова работа

Денят е неблагоприятен за общуване, запознанства и колективна работа. Ще имате добри изяви в преговори и подготовка на нови начинания.

В петък представителите на зодия Овен ще действат успешно по обществените си задачи, което без съмнение ще им осигури паричния успех. Стратегическият подход към целите е приоритет за всички от знака, а ако сте определили този ден за провеждане на делови преговори относно сключване на съдружие или за поемане на определени задачи, сполуката ви ще е пълна. Във връзка с предстоящо събитие ще се стараете да приключите в срок задачите си, за да сте в добра форма и кондиция. Говорейки открито за намеренията си пред някого, ще получите подкрепата му и ще ги ускорите.

Други ще изпитат удоволствие от романтична среща, напомняйки им скъп спомен. Разногласия на работното място ще ви развалят настроението още от сутринта. Някой може да се опита да попречи на работата ви или да компрометира резултатите. Не се задълбочавайте твърде много в подробности, важно е да си изградите правилна обща рамка на ситуацията. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година