Сряда, 8 Април 2020
Овен

Дневен хороскоп
Понеделник 01 Януари 2018

3729

Дневен хороскоп - Овен - 01.01.2018 - Ведро настроение

Силно емоционален ден, изпълнен наситен с приятни изживявания. Понеделник ще е и леко нервен за онези Овни, които очакват да реализират финансови постъпления от определена дейност.

Проблеми се очертават и за тези, които ще насочат вниманието си в любовната сфера. Отправилите се към контакти да са по-сдържани, за да избегнат кавгите. Последните ще ви носят добро чувство, но като цяло денят е по-особен, запознанствата и общуването с различни хора. Изживяванията на някой, скъп на сърцето ви човек, ще станат и ваши. От полза и за двама ви ще бъде, ако не задълбочавате нещата, а гледате по-ведро на случващото се. Новини, свързани с бъдещи начинания ще ви ентусиазират. Очакват ви нови контакти, пари и любов, стига да сте активни в действията си.

Бъдете предпазливи, вглеждайте се в хората, които ви заобикалят – голяма е вероятността да се натъкнете на интересни елементи. Вслушвайте се и в разговорите. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за зодия Овен, както и подходящите решения за гривна!

Вдъхновена от Аюрведа, фармацевтичните серии на Himalaya и Charak Pharma имат редица здравословни предназначения. Цялостната гама за профилактика подобрява имунитета и се грижи за доброто здраве на хората. Всички билкови хранителни добавки са подложени на  дългогодишни (8-10 години) изследвания, клинични изпитания и тестове за токсичност, за да се подсигури тяхната безопасност и ефикасност. 

Годишен хороскоп за 2020-та година