Сряда, 19 Юни 2024
Овен

Дневен хороскоп
Неделя 01 Април 2018

4045

Дневен хороскоп - Овен - 01.04.2018 - Делови занимания

Доста провокативна се оказва неделя за Овните. Това за едни от вас се отнася към материалните или финансовите дела, а при други се свеждат до въпроси от лично естество.

Най-лесният начин да загубите е като се поддадете и изпуснете нервите си. Успешният ход е в дипломатичното и отзивчиво отношение. Вероятно не за всички, а само за някои, въпросните провокации ще са от страната на делови, респективно интимен партньор. Денят отбелязва началото на цикъл от преговори за действащите в социалните среди и в бизнеса. За малка част от вас днес е възможно плановете ви да се разминават със свършеното до края на деня.

По независещи от вас причини едва ли ще свършите всичко, затова компенсирайте с неща, които са ви приятни. Включете близките си в семейно мероприятие. За всякакви затруднения можете да разчитате на приятелите си днес. Ако сте дали нещо на заем е подходящо да си го поискате. В случай, че вие имате дългове, опитайте се да ги погасите. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!