Петък, 8 Декември 2023
Лъв

Дневен хороскоп
Понеделник 09 Октомври 2017

4251

Дневен хороскоп - Лъв - 09.10.2017 - Успех и емоционална пълнота

Понеделник не изключва повишено нервно напрежение при реализиране на вашите делови отговорности или други цели, но денят е благоприятен, печеливш и успешен за осъществяване на намисленото.

В тази прогноза за сполука не влизат ангажиментите с административни инстанции. С пословичната си отговорност и последователни в делата си, днес ще постигнете видим напредък във всичко, с което се захванете. Ще се подготвите и за предстоящо пътуване, като предвидливо се погрижите за подробностите, отчитайки метеорологичните условия и възможните трудности на пътя. В случай, че заниманията, които сте си набелязали са свързани с физически усилия, то изразходвайте силите си умерено. Избягвайте сложни задачи, изискващи сръчност и работа с механични инструменти.

За спешните неща си осигурете помощ. Един динамичен есенен ден от онези, които се водят “дъждовни”, сиреч ще отложите част от работата за друг път. Правете вечерта любимите си неща и естествено няма да съжалявате, а и няма да изпитвате угризения. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2018-та година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!