Петък, 3 Април 2020
Лъв

Дневен хороскоп
Неделя 08 Март 2020

1491

Дневен хороскоп - Лъв - 08.03.2020 - Внимавайте

За да реализират целите си, мнозина от Лъвовете са готови да си послужат с хитрост. Не бива да го правите, защото ще станете мишена за нечии тежки удари, които безусловно ще ви навредят. Ангажирайте се с реализацията на планирани дела, изпълнението на които зависи само от вас.

Част от времето си ще посветите на други хора, но в крайна сметка няма да съжалявате. Ще повярвате в неща, към които сте имали известни резерви и наред с това ще подсилите вярата в собствените си възможности. Погрижете се да не прекъсне връзката ви с човек, чиито качества са безспорни. Днес може да се сблъскате с изпитание за силата на характера. Неочакваните обрати на събитията могат да ви отклонят от правия път. Здравият ви разум и подкрепата на близки хора ще ви помогнат да преодолеете трудностите.

Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2020 година или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2020 година. Разкрийте тайните на зодиака още сега и винаги бъдете една крачка пред всички останали. Успех!

Вдъхновена от Аюрведа, фармацевтичните серии на Himalaya и Charak Pharma имат редица здравословни предназначения. Цялостната гама за профилактика подобрява имунитета и се грижи за доброто здраве на хората. Всички билкови хранителни добавки са подложени на  дългогодишни (8-10 години) изследвания, клинични изпитания и тестове за токсичност, за да се подсигури тяхната безопасност и ефикасност. 

Годишен хороскоп за 2020-та година