Четвъртък, 30 Ноември 2023
Лъв

Дневен хороскоп
Вторник 08 Май 2018

2681

Дневен хороскоп - Лъв - 08.05.2018 - Физическа неустойчивост

Предстоят интересни събития, част от които са от особена важност за целите, които сте си поставили. Решаване на професионални и битови въпроси могат да провокират конфликти и други, негативни въздействия върху вас.

Партньорството и контактите в обществените са уязвимите пунктове за вас през този ден. При някои е възможно те въобще да не бъдат осъществени поради здравословна невъзможност. Без да чакате някой друг да разнообрази деня ви, ще вземете нещата в свои ръце. Ще срещнете разбиране в намеренията си и ще свършите предвиденото за днес, като ще ви остане време и за развлечения. Имайте повече търпение към претенциите на някого, когото обичате. Покажете му добрите си намерения и нещата ще се подредят в полза на двама ви.

Ще ви потърсят за изпълнение на старо обещание, за което може би сте забравили. Ще попаднете в доста неприятна ситуация. Ще ви е трудно да спазите думата си, но ще ви е трудно и да намерите убедително оправдание. Помислете дали няма начин да компенсирате пропуска си. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!