Петък, 30 Септември 2022
Лъв

Дневен хороскоп
Събота 07 Октомври 2017

3811

Дневен хороскоп - Лъв - 07.10.2017 - Парични печалби

Изразителни и активни в изявата си, представителите на Лъв ще демонстрират по чудесен начин уменията си да се справят с въпроси от финансово естество, както и да реализират добри парични приходи.

Събота ще предостави на мнозина от родените в зодията оптимални условия за финансова сполука. Живейте с повече увереност в себе си. Не позволявайте да ви потискат нечии чужди комплекси. Освободете се от привързаностите си, ако търсите щастието. Правете нещата, от които ще получите удовлетворение. Постигнатото ще ви направи по-смели, дръзки и вдъхновени. Ще поставите началото на бъдещите си успехи. Идея, която от доста време се върти в съзнанието ви най-после ще придобие ясни очертания. Опитайте се да уговорите възможности за реализация и съответното заплащане, но без да разкривате същността на замисъла си.

Ако не се получи търсете възможност на друго място, където биха оценили труда ви заслужено. Ще действате практично и делово, това ще ви е от полза за дребните неща, които вършите. Готовността ви да поемате отговорност ще бъде правилно оценена. Само не намесвайте личното си отношение. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2018-та година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година