Вторник, 21 Май 2019
Лъв

Дневен хороскоп
Сряда 07 Март 2018

3686

Дневен хороскоп - Лъв - 07.03.2018 - Обмисляте важен въпрос

За доста от Лъвовете сряда е неудобна, защото се налага да вземат важно решение, което засяга кардинален въпрос а мнозина не са готови.

Ще обмисляте задълбочено проблема и много от вас ще решат да действат хитро, но по този път едва ли ще успеете да достигнете до целите си. Налагат се стратегически покупки свързани със значителни разходи. Рискувате сериозно да ощетите семейния бюджет. Доверете се на ваш близък, ще ви даде много полезен съвет. Идеите ви са интересни, но не сте в състояние да ги реализирате самостоятелно. От друга страна околните едва ли ще проявят огромен интерес към предложенията ви.

Не се престаравайте, няма да напреднете колкото очаквате. Не разчитайте на допълнителни финансови постъпления. Вечерта ви очаква приятна изненада. Съвсем скоро ще получите информация, от която силно се нуждаете. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година