Петък, 30 Юли 2021
Лъв

Дневен хороскоп
Събота 07 Юли 2018

1787

Дневен хороскоп - Лъв - 07.07.2018 - Успех

Трансформациите през днешния ден ви насочват и подпомагат по-лесно да градите и реализирате новите си планове. Представителите на Лъв ще успеят с реализацията на цели си, което не е учудващо.

Поразителното в случая е,че голям процент от родените в знака ще си послужат с ярко коварни методи и средства. Двойственото поведение е характерно за мнозина, и често ще средство за постигане на цели. Ще се чувствате добре и ще градите амбициозни професионални планове. Ще имате значителни успехи, ако действате последователно и не се отказвате лесно от намеренията си. Във ваша подкрепа ще са близките ви, които не бива да подценявате. Склонни сте към рискове, но нека те да бъдат премерени. По-често се вслушвайте в интуицията си и няма да сгрешите.

Ще се наложи да се „състезавате“ със задачите си днес и много бързо да „превключвате“ от една работа към друга. Подреждайте заниманията си и си записвайте до къде сте стигнали във всеки един момент, за да не пропуснете нещо важно. Минутите с любимия човек вечерта ще ви подействат истински възстановяващо. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година