Понеделник, 16 Декември 2019
Лъв

Дневен хороскоп
Вторник 07 Август 2018

1616

Дневен хороскоп - Лъв - 07.08.2018 - Избягвайте конфронтирането

Три са вариантите, при които денят ви ще е неприятен – здравословно неразположение, кавги в дома, или такива в службата.

Особено неприятни ще са служебните и съответно в деловите среди и бизнеса, които може често пъти да прераснат до сблъсъци с непредсказуеми последствия. С навременни решения ще елиминирате възможността да пропуснете срокове или някой да се възползва от пропуски в работата ви. Не че сте безгрешни, но отговорното ви и разумно поведение по-често ви доближава до успеха, отколкото до разочарования.

Ще стартирате проект със съвместното участие на чуждестранни партньори или на хора, чиито професионални качества уважавате. Ще се справите с огромен обем работа, ако заложите на натрупания опит. Бъдете внимателни, когато обработвате документи или подготвяте пътуване. Не си позволявайте излишни разходи. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2020-та година