Събота, 28 Януари 2023
Лъв

Дневен хороскоп
Вторник 07 Август 2018

1785

Дневен хороскоп - Лъв - 07.08.2018 - Избягвайте конфронтирането

Три са вариантите, при които денят ви ще е неприятен – здравословно неразположение, кавги в дома, или такива в службата.

Особено неприятни ще са служебните и съответно в деловите среди и бизнеса, които може често пъти да прераснат до сблъсъци с непредсказуеми последствия. С навременни решения ще елиминирате възможността да пропуснете срокове или някой да се възползва от пропуски в работата ви. Не че сте безгрешни, но отговорното ви и разумно поведение по-често ви доближава до успеха, отколкото до разочарования.

Ще стартирате проект със съвместното участие на чуждестранни партньори или на хора, чиито професионални качества уважавате. Ще се справите с огромен обем работа, ако заложите на натрупания опит. Бъдете внимателни, когато обработвате документи или подготвяте пътуване. Не си позволявайте излишни разходи. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-