Четвъртък, 21 Октомври 2021
Лъв

Дневен хороскоп
Сряда 06 Септември 2017

3308

Дневен хороскоп - Лъв - 06.09.2017 - Добър ден за преговори

Количеството на ангажиментите през този ден е завишено за голяма част от Лъвовете, което засилва вътрешното напрежение и създава условия за конфликти.

Овладейте се и избягвайте участието в такива, както и в дразнещи ситуации, за които е сигурно, че ще ви извадят от равновесие. Изпълнени сте със самоувереност и добро настроение. Това е чудесно, но не подценявайте реалността. Вие най-добре знаете, че тя не винаги е такава, каквато ви изглежда. Опитвайте се да избягвате споровете, рискувате да си навлечете излишни неприятности. В интимната сферата очаквайте голям интерес към вас. Ще се наложи да разпределите вниманието си в няколко направления. Преценявайте реално и обективно времето, с което разполагате и не се натоварвайте с прекалено много ангажименти.

По-добре е с известни уговорки да отложите някои дейности, отколкото да не спазите дадената дума. Доста странен ще е днешният ден за вас. Имате нужда от почивка и усамотение, за да намерите отново вътрешния си център. Само че странни събития ще ви изведат сред повече хора. Може да се окаже интересна опитност. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2017-та година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година