Петък, 3 Април 2020
Лъв

Дневен хороскоп
Четвъртък 06 Октомври 2016

3064

Дневен хороскоп - Лъв - 06.10.2016 - Лични успехи

Натоварен делови ден, определено подсказващ, че реализацията на важна цел, която ще се заемете да осъществите ще бъде развита поради възможности от бизнес ниво и от силни външни фактори. Успех в делата си ще постигнат и сключващите договори и действащите в средите на бизнеса. Приключването на работен проект е крачка в професионалното ви развитие. Авторитета ви на коректен и лоялен партньор ще се затвърди. Предстои ви и стабилизация във финансов план. Знаете много, но и трябва да работите не по-малко. Не допускайте да се излагате на риск, като не дооценявате евентуална развръзка. 

Задачите ви и днес няма да са малко, но поне ще видите някакъв краен резултат, който до известна степен ще ви удовлетвори. Подходящ ден за разговори с началници, но е хубаво да имате едно наум. Бъдете откровени, но не и безцеремонни. Разберете още сега, какво е подготвила Съдбата за вас в личен план. Не се колебайте да прочетете вашия личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2017-та година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред останалите!

Вдъхновена от Аюрведа, фармацевтичните серии на Himalaya и Charak Pharma имат редица здравословни предназначения. Цялостната гама за профилактика подобрява имунитета и се грижи за доброто здраве на хората. Всички билкови хранителни добавки са подложени на  дългогодишни (8-10 години) изследвания, клинични изпитания и тестове за токсичност, за да се подсигури тяхната безопасност и ефикасност. 

Годишен хороскоп за 2020-та година