Вторник, 28 Януари 2020
Лъв

Дневен хороскоп
Понеделник 06 Март 2017

2512

Дневен хороскоп - Лъв - 06.03.2017 - Не влизайте в противоречия

Представителите на Лъв ще действат с изразителна активност по целите си, но преобладаващата част от родените в зодията ще се сблъскат с неудобства, които няма да позволят да реализират целите си в очаквания мащаб. Това обаче не бива да ви тревожи. Противоречията с някои до вас ще опитат да ви създадат неприятности, не ще ги парирате успешно. Развитието на конкретна задача ще ви мобилизира и даде тласък за ново начинание, наистина смело, но с перспективи за кариерата и парите ви. Знанията и натрупаният опит ще ви насочат към правилния подбор на екип и конкретна програма, по която да работите. 

Ден, в който ще ви е важно да имате група от хора, които мислят като вас. Лесно ще се вписвате в най-различни групи. Това е денят, в който можете да откриете нови приятели, нови идеи, нови изненади. Разберете още сега, какво е подготвила съдбата за вас в личен план. Не се колебайте да прочетете вашия личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2017-та година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред останалите!

Не пропускайте да ни последвате и във Facebook. Всеки ден точно в 16:00 часа ние ще публикуваме хороскопът за всички зодиакалмни знаци за следващия календарен ден. Така всеки от вас ще има възможност да прочете предварително какво е подготвила съдбата за него. Успех!


Годишен хороскоп за 2020-та година