Петък, 1 Март 2024
Лъв

Дневен хороскоп
Вторник 05 Септември 2017

3942

Дневен хороскоп - Лъв - 05.09.2017 - Възползвайте се от шанса си

Възможностите, които вторника предоставя на родените в Лъв никак не са лоши. Условията, на които следва да отговорите, за да постигнете целите си на задоволително ниво са две – настойчиви действия и владеене на емоциите.

Последното е от голямо значение за служебната сполука. Пред вас стоят сериозни решения, които не можете да си позволите да отлагате. Посъветвайте се с човек, чието мнение уважавате и не пренебрегвайте опита на колегите си. Напрегнатостта по-скоро ще ви вреди, така че се опитайте да я неутрализирате с работещи в такива моменти похвати. Вероятно ще ви поканят на извънредна делова среща, свързана с обсъждане на ваша идея или предложение.

Ще разполагате с достатъчно добри условия да защитите позициите си, стига да сте готови да приемете конструктивната критика без емоции. Среща с приятен човек или с интимния партньор ще премахне част от напрежението. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2017-та година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!