Вторник, 25 Юни 2019
Лъв

Дневен хороскоп
Понеделник 05 Март 2018

3826

Дневен хороскоп - Лъв - 05.03.2018 - Изключителен успех

Днес вашата делова и финансова сполука ще е на изключително ниво. Има и някои негативни ситуации, свързани с външните среди и отнасящи се до коварство и зли дела.

Пазете се от участие в съмнителни начинания. Влиятелни личности ще подкрепят реализацията на намеренията ви. Със сигурност приоритетите ви за деня не включват развлечения и други разтоварващи занимания, но се погрижете те да не ви липсват. Нуждаете се от тях и защото работата през последните дни е отнела част от енергията ви. Някой ще ви изненада с поведението си и това да стане причина за внезапни промени, бъдете подготвени. Не приемайте твърде на вътре забележките или несъгласието на околните с мнението ви. Нали знаете, колкото хора, толкова и мнения.

Ще ви е по-приятно да сте в малка, отколкото в шумна компания, но не е изключено да създадете нова връзка, която в бъдеще ще се окаже много полезна. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година