Петък, 26 Април 2019
Лъв

Дневен хороскоп
Четвъртък 05 Юли 2018

2050

Дневен хороскоп - Лъв - 05.07.2018 - Възможни са промени

Лъвът – независимо от половата принадлежност е човек на честта и винаги когато изневери на този принцип – получава Съдбовни удари. Сега се намирате в такъв момент от развитието си!

Следете внимателно случващото се и ще доловите позитивна или негативна е разгръщащата се тенденция. Делово и без излишно губене на време ще работите по задачите си, спазвайки срокове и договорки с партньори и колеги. Във възможностите ви е да свършите всичко и дано това ви помогне по-бързо да стигнете до целта си. Не е изключено да ви върнат стар заем или да получите не голямо количество допълнителни парични постъпления.

Не разчитайте на тях и не бързайте да ги харчите. Съберете се в предварително определения финансов лимит. Поведението на стар приятел ще ви развали настроението, но в конкретния случай е по-добре да премълчите. Близките ви се нуждаят от вниманието ви, не ги пренебрегвайте. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година