Събота, 28 Януари 2023
Лъв

Дневен хороскоп
Четвъртък 05 Юли 2018

2276

Дневен хороскоп - Лъв - 05.07.2018 - Възможни са промени

Лъвът – независимо от половата принадлежност е човек на честта и винаги когато изневери на този принцип – получава Съдбовни удари. Сега се намирате в такъв момент от развитието си!

Следете внимателно случващото се и ще доловите позитивна или негативна е разгръщащата се тенденция. Делово и без излишно губене на време ще работите по задачите си, спазвайки срокове и договорки с партньори и колеги. Във възможностите ви е да свършите всичко и дано това ви помогне по-бързо да стигнете до целта си. Не е изключено да ви върнат стар заем или да получите не голямо количество допълнителни парични постъпления.

Не разчитайте на тях и не бързайте да ги харчите. Съберете се в предварително определения финансов лимит. Поведението на стар приятел ще ви развали настроението, но в конкретния случай е по-добре да премълчите. Близките ви се нуждаят от вниманието ви, не ги пренебрегвайте. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-