Четвъртък, 28 Септември 2023
Лъв

Дневен хороскоп
Неделя 05 Август 2018

1634

Дневен хороскоп - Лъв - 05.08.2018 - Добра реализация на финансови и лични цели

Неделя е твърде ползотворна за реализацията на финансови и лични цели. Това определение засята и осъществяването на по-значими цели и ангажименти в обществените и деловите среди, но изключва благоприятното развитие на работния ден в службата, където следва да сте внимателни.

Ще останете доволни днес от това, което се случва около вас. Имате възможността да изпълните намеренията си и го правите по блестящ начин. Измъквате се ловко от деликатна ситуация и то в печеливша позиция. Ще ви се наложи да изчакате още нещо, което досега не ви се е отдавало, скоро ще успеете да го направите според предварителните си планове. Занимавайте се само с дейности, за които имате достатъчно подготовка. Не се изкушавайте от мисълта да си правите експерименти за чужда сметка.

Всяка допусната грешка ще се отрази зле на авторитета ви. Стар познат ще ви изненада с мил подарък или интересно предложение. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!