Петък, 19 Април 2024
Лъв

Дневен хороскоп
Четвъртък 05 Април 2018

4257

Дневен хороскоп - Лъв - 05.04.2018 - Не се поддавайте на нервност

За Лъвовете е много важно да са спокойни днес и да избягват конфликтите в деловите, и обществените среди. Просто не се заемайте с решаването на въпроси от делово естество сега, защото успехът не е сигурен.

Четвъртък е първия ден от нов период и ще е хубава за градивни действия. Възможно е околните да ви потърсят за съвет и подкрепа. Това ще ви накара да се чувствате полезни и необходими. Откриват ви се добри шансове за личен напредък. Действайте последователно и обмисляйте добре всяка своя стъпка. Ако можете да се възползвате от едно кратко пътуване, направете го. Ще се наложи да се справите с труден казус, който ще отнеме почти всичкото време, с което разполагате.

Няма да имате сериозни затруднения, трябва ви само концентрация. Отделете вечерта за приятелите си, те ще имат нужда от присъствието ви. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!