Неделя, 23 Февруари 2020
Лъв

Дневен хороскоп
Понеделник 04 Февруари 2019

1765

Дневен хороскоп - Лъв - 04.02.2019 - Владейте се!

Много напрегнат и неприятен ден, през който не липсват и благоприятни влияния, но те са слаби, и не са в състояние да превърнат понеделник в успешен.

За почти всички Лъвове се очертават остри кавги, а до такива не бива да достигате, защото ще последват не особено приятни промени. Ако сте добри и внимателни към хората, които обичате ще ги направите щастливи. Настроението им ще ви повлияе положително и взаимно ще се радвате на компанията си. Предстои ви напрегната работна седмица, намерете време и за почивка. Ще започнете обща дейност с други и ще постигнете разбиране по спорни въпроси.

Доста динамичен ден ви очаква, особено ако работите в сферата на информационните технологии или рекламния бизнес. Днес е много благоприятен ден за срещи, макар че не се препоръчва да се обвързвате с договори точно сега. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2019 година или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2019 година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!

Не пропускайте да ни последвате и във Facebook. Всеки ден в 18:00 часа ние ще публикуваме хороскопа за всички зодиакалмни знаци за следващия календарен ден. Така всеки от вас ще има възможност да прочете предварително какво е подготвила съдбата за него!


Годишен хороскоп за 2020-та година