Събота, 25 Януари 2020
Лъв

Дневен хороскоп
Неделя 04 Февруари 2018

3418

Дневен хороскоп - Лъв - 04.02.2018 - Владейте се!

Много напрегнат и активен ден, през който не липсват и благоприятни влияния, но те са слаби, и не са в състояние да превърнат неделята в успешна.

За почти всички Лъвове се очертават остри кавги, а до такива не бива да достигате, защото ще последват не особено приятни промени. Настроенията ви днес се променят неочаквано и това едва ли ще се хареса на хората, с които прекарвате ежедневието си. Особено ако станат свидетели на избухливостта ви. Постарайте се да мислите позитивно и да не се отчайвате след първата несполука. Осигурете си почивка и най-вече осигурете си достатъчно сън. Ако здравословното ви състояние и климатичните особености позволяват, то организирайте си излет в планината за повече от един ден.

Ще е най-добрият начин за възстановяване на силите ви. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!

Не пропускайте да ни последвате и във Facebook. Всеки ден точно в 16:00 часа ние ще публикуваме хороскопът за всички зодиакалмни знаци за следващия календарен ден. Така всеки от вас ще има възможност да прочете предварително какво е подготвила съдбата за него. Успех!


Годишен хороскоп за 2020-та година