Четвъртък, 20 Юни 2019
Лъв

Дневен хороскоп
Събота 04 Август 2018

1518

Дневен хороскоп - Лъв - 04.08.2018 - Не влизайте в конфликти

Представителите на знака разполагат с добър шанс за реализация на материални и финансови цели, но тази възможно бързо и лесно ще се „изпари”, ако поддържате гнева и агресивното си настроение.

От друга страна е задължително да не влизате в конфликти, защото ще последват проблеми. Ползвате се с доверието на важен за бизнеса ви човек, който ще съдейства за благоприятно развитие на ваш проблем в кариера. Днес ще се радвате на повишено внимание от любимия човек. Похвала, подарък, покана за участие в публично мероприятие ще ви мотивират и заредят с позитивизъм. Към всяка задача днес ще подхождате с желание и въображение.

Не обсъждайте успехите си, не всеки е „от вашия отбор“. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година