Четвъртък, 24 Юни 2021
Лъв

Дневен хороскоп
Събота 31 Март 2018

3508

Дневен хороскоп - Лъв - 31.03.2018 - Сполучлив ден

Ако Лъвовете се заемат с реализацията на въпроси от лично естество, събота ще е особено ползотворна. Успех ви предстои във всичко, което има отношение единствено и само до личността ви.

Тук не влизат контакти с партньори от деловия сектор. Провеждането им ще е тягостно и мъчително, освен че ще предизвика силно нервно напрежение. С трудности ще се сблъскат и онези от вас, които ще се опитат да установят или съответно да възродят прекъснат интимен контакт. Близък приятел или партньор ще ви даде важен и навременен съвет. Стабилността ви във всяко едно отношение се отразява положително на връзката ви с партньора. Ще изпитате задоволство от предложение за пътуване в чужбина или друго специално внимание към вас.

Избягвайте рисковани ходове и се осланяйте изцяло на разума си. Интелектуалният ви потенциал е налице и можете да вземете правилните решения днес. Не отказвайте на покана на приятели за разходка по магазините или вечеря извън дома. Осигурете си малко разнообразие, което ще ви зареди с положителни емоции. Не прекалявайте, обаче с разходите, не пръскайте пари за всички дреболии, които ви изкушават. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година