Неделя, 13 Юни 2021
Лъв

Дневен хороскоп
Вторник 31 Юли 2018

2273

Дневен хороскоп - Лъв - 31.07.2018 - Проявете категоричност

Следвайки финансовите си цели, ще дадете ход на нов проект, с работата по който ще постигнат очакваните реализации. Препоръката към Лъвовете за днес е – проявете категоричност!

Демонстрирате ли неустановеност, сменяте ли подхода за реализацията на целите си и действате ли чрез лъжи и хитрост, едва ли ще осъществите намеренията си. Влиянието на тенденцията за провал е мощно и ще надделее. С бързи темпове ще се развиват събитията около вас днес. Ще ви се наложи да вършите неща, които не сте планирали и е възможно те да ви създадат напрежение. Докажете на хората, с които работите, че могат да разчитат на коректността ви.

Интелектуалните и душевни качества, чиито носители сте ще ви помогнат да се изявите в непривична ситуация. Някои от актуалните ви задачи ще отпаднат за сметка на възможност да участвате в професионален форум или дискусия. Не се двоумете, ще научите важни новости, които скоро ще ви влязат в употреба. Ще създадете и полезни контакти. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година