Вторник, 6 Декември 2022
Лъв

Дневен хороскоп
Събота 30 Септември 2017

3587

Дневен хороскоп - Лъв - 30.09.2017 - Успех

През този ден представителите на Лъв ще постигнат успех в делата си поради честността си в отношението към околните и правилните си предварителни преценки.

Някои от Лъвовете ще са доста решителни в практическата си изява за да докажат предимствата си. Денят ще е успешен за всички. Работата няма да ви предложи голямо разнообразие през днешния ден. За сметка на това пък в личният и по-скоро в интимният ви живот ври и кипи. При темпото, с което се движите нищо чудно, че постоянно ви се спи през деня. Въздържайте се от импулсивна покупка на скъпи предмети. Ще се окажат некачествени или скоро ще покажат дефект. Не давайте пари на заем. Измислете благовидна причина за отказ, като се постараете да запазите добрия тон и добрите отношения.

Желанията ви и реалността няма да се разминават през днешния ден, а това може само да ви провокира да се представите максимално добре. Бъдете внимателни в изказванията си и не поемайте отговорности, които трябва да носите пряко сили. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2018-та година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година