Неделя, 16 Юни 2019
Лъв

Дневен хороскоп
Петък 30 Март 2018

3543

Дневен хороскоп - Лъв - 30.03.2018 - Не влизайте в конфликти

Много силен ден за успешни действия, но и характерен с провокативни ситуации, които може да предизвикат остър конфликт с някого. Внимавайте! Независимо по какви причини би могъл да се разгърне, появата му ще е лош белег.

Просто се владейте. Успех в сделките и преговорите. Представителите на знака днес отбелязват значителен напредък в професионален план. Работата ви ще се окаже особено успешна, на подхода които имате ще бъде използван и от други хора, които се занимават с подобна на вашата дейност. Разминавате се с любимия човек обаче, а това не е желателно да се случва. Направете онова, което зависи от вас.

Поведението на любимия човек може да ви озадачи, да ви се стори твърде нелогично или странно. Въздържайте се от директни забележки и остри въпроси. Помислете дали не се е случила някаква неприятност и дали изобщо е нужно да се намесвате. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година