Вторник, 22 Юни 2021
Лъв

Дневен хороскоп
Понеделник 30 Юли 2018

2151

Дневен хороскоп - Лъв - 30.07.2018 - Задоволителен успех

В делата си покажете широтата на мирогледа и добронамереността в действията си, работете за своето и благополучието на повече хора. Този ден е благоприятен за Лъвовете от гледна точка на успех, постигнат на базата на повишена активност.

Някои от целите ви няма да бъдат реализирани поради блокиране на ситуацията. Намесата е външна. В пълнота ще осъществите личните си цели и планираните обществени контакти. Чудесно ще е днес, ако оставите съзнанието си да си почине и не се захващате с нищо, което ви натоварва. Не ви съветвам да бездействате, а просто да си починете, правейки нещо, което ви е приятно. Запознанство с популярна личност ще ви донесе настроение.

Поканете приятели вечерта, изненадайте ги с нещо вкусно. Обаждане или посещение на приятел ще отнеме част от времето ви и едва ли ще се справите с всичко, което предварително сте си набелязали. За да не ви тормози мисълта за несвършена работа, помолете приятеля да ви помогне. Ще го направи с радост и ще се пребори с мрачното си настроение. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година