Понеделник, 30 Март 2020
Лъв

Дневен хороскоп
Сряда 03 Октомври 2018

1732

Дневен хороскоп - Лъв - 03.10.2018 - Доста напрегнат ден

Силното напрежение у Лъвовете е основна характеристика за този ден, а причините за състоянието ви са плод на действащите условия, но нямате избор ще трябва да се справите.

Подчертани са и възможностите ви за печалби, но едновременно с това е видно, че противниците ви ще действат коварно за да осуетят възможностите ви за успех. Денят е наситен с вълнуващи изживявания. Като израз на внимание ще ви зарадват с подарък или с нещо по-специално. Ще се събудят позабравени чувства предизвикани от интересна за вас личност. Приятели ще ви помогнат в труден момент. Обърнете внимание на храната си.

Полезно ще бъде, ако минете на диета. Едва ли нещо може да ви спре, ако сте поели към целта. Само бъдете по-разумни и не сменяйте целите си всеки ден. Фиксирайте една и я следвайте неотклонно. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2019 година или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2019 година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!

Годишен хороскоп за 2020-та година