Вторник, 3 Август 2021
Лъв

Дневен хороскоп
Вторник 03 Октомври 2017

4312

Дневен хороскоп - Лъв - 03.10.2017 - Доста зает ден

Силното напрежение у Лъвовете е основна характеристика за този ден, а причините за състоянието ви са плод на действащите условия. Подчертани са и възможностите ви за печалби, но едновременно с това е видно, че противниците ви ще опитат да действат коварно за да осуетят възможностите ви за успех.

Твърде заети обаче са Лъвовете днес, за да обърнат внимание на нещата, които се случват около тях. Поставяте си ясни цели и изисквате същото от хората, с които работите. Възможно е да останете разочаровани от действията на определени хора, затова предварително съгласувайте намеренията си. Получавате приходи, които заздравяват финансовото ви състояние. Посещение на роднини ще ви принуди да промените плановете си вечерта. Изненадата може и да не ви хареса, но е излишно да се изнервяте. Приемете фактите такива, каквито са и помислете до колко е възможно да наваксате пропуснатото време.

Да сте уверени в себе си е прекрасно, ако това не нарушава душевния мир на хората около вас. Имайте едно наум, когато демонстрирате величието си. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2018-та година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година