Сряда, 6 Декември 2023
Лъв

Дневен хороскоп
Неделя 03 Март 2019

1523

Дневен хороскоп - Лъв - 03.03.2019 - Успешно разгръщане

Денят е наситен с вълнуващи изживявания. Като израз на внимание ще ви зарадват с подарък или с нещо по-специално. Тонът на звездното слово за неделя е оптимистичен и ясно подчертава, че шансът ви за успех е доста силен. Пазете се от измами!

Редно е и самите вие да не действайте чрез такива. Сполука и реализация на целите си ще постигнете в условията на честна партньорска обвързаност. Една новина ще внесе промяна в плановете ви за деня. Не пропускайте добрата възможност, която ще ви се предложи, а действайте. По отношение на околните-бъдете умерени в претенциите си, не се самоизтъквайте и по-често правете добро. Определени обстоятелства ще ви мотивират да търсите нечия близост.

Съжалявам, прости ми, обичам те, благодаря - хавайската мантра на завръщането в изначалното, хармонично, нулево състояние. Струва си да опитате как работи. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2019 година или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2019 година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!