Понеделник, 24 Юни 2024
Лъв

Дневен хороскоп
Вторник 03 Април 2018

4535

Дневен хороскоп - Лъв - 03.04.2018 - Делова изява

С воля ще може да се преборите с изкушенията си, което ще бъде и най-големият ви успех днес. Насочените ви усилия към мирни и щастливи събития ще са ползотворни и ще се чувствате доволни от добре свършената си работа.

Остротата при Лъвовете е изразителна през този ден, и вероятно мнозина са склонни да я демонстрират, но не е за предпочитане, дори и да се оформят подобни ситуации. Свободни сте и не зависите от волята на никого. Не мислете за неща, които може да развалят настроението ви. Ще се радвате на добро здраве и на добра кондиция. Обърнете внимание и на вълненията на околните, заражда се едно приятно чувство, което ще ви направи щастливи.

Предстоят делови срещи с непознати и ще имате възможност да се покажете в най-добра светлина. Не бъдете прекалено взискателни към хората от обичайното си обкръжение, дайте им възможност да се изказват свободно. Ще намерите решение на спор между роднини. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!