Събота, 13 Април 2024
Лъв

Дневен хороскоп
Сряда 29 Ноември 2017

4349

Дневен хороскоп - Лъв - 29.11.2017 - Напрегнат ден

Този ден ще е напрегнат за голяма част от Лъвовете. Не става въпрос за проблеми отвън, с които предстои да се сблъскате. Просто говорим за нагласата ви, която в едни случаи е повлияна от здравословно неразположение, а за друга част от представителите на зодията причините се отнасят към финансови и материални дела.

Сега едва ли ще е възможно да действате успешно по онези въпроси, които живо ви интересуват. По-скоро ще останете разочаровани в опитите си да осъществите целите, които считате за важни. Този ден със сигурност ще е наситен с много нови впечатления за вас и с доста неща, които ще ви накарат да се замислите. Учете се от всичко и споделяйте възторга си с хора, на които държите. Мнението на околните по актуален проблем ще е различно от вашето, но това съвсем не означава, че е погрешно. Не ставайте мнителни без повод. Реагирайте само, ако сте сигурни в аргументите си.

Ако имате недоразумения с любимия човек опитайте се да ги уредите днес. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? Ето тук може да разберете бързо кои камъни може да носите за зодия Лъв, както и подходящите решения за гривна!