Понеделник, 14 Юни 2021
Лъв

Дневен хороскоп
Петък 29 Юни 2018

2920

Дневен хороскоп - Лъв - 29.06.2018 - Избягвайте конфликтите

Дългосрочни проекти от сферата на образованието, професионалната квалификация, физическото ви здраве и добра спортна форма, както и в духовен план ще ви се получат добре.

Представителите на Лъв ще имат труден ден ако си позволят нечестност във взаимоотношенията с хора от деловите среди. Обществените среди не са добро място за остър език, какъвто ще демонстрирате, защото ще последват остри словесни сблъсъци следвани от тежки и подли удари. Предстоят ви интересни срещи, в някои случаи полагащи начало на обща дейност. Ще бъдете мотивирани да продължите напред и защото съдружията с подходящите хора ще ви носят повече усещане за сигурност.

В подкрепа на беззащитните, законността и обществото ще срещнете разбиране. Хората от обичайното ви обкръжение днес може доста да ви удивят с поведението си. Ще се стараят всячески да ви угодят и да спечелят благоразположението ви. Не променяйте самооценката си и не прекалявайте с капризите. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година