Събота, 4 Април 2020
Лъв

Дневен хороскоп
Петък 29 Юни 2018

2587

Дневен хороскоп - Лъв - 29.06.2018 - Избягвайте конфликтите

Дългосрочни проекти от сферата на образованието, професионалната квалификация, физическото ви здраве и добра спортна форма, както и в духовен план ще ви се получат добре.

Представителите на Лъв ще имат труден ден ако си позволят нечестност във взаимоотношенията с хора от деловите среди. Обществените среди не са добро място за остър език, какъвто ще демонстрирате, защото ще последват остри словесни сблъсъци следвани от тежки и подли удари. Предстоят ви интересни срещи, в някои случаи полагащи начало на обща дейност. Ще бъдете мотивирани да продължите напред и защото съдружията с подходящите хора ще ви носят повече усещане за сигурност.

В подкрепа на беззащитните, законността и обществото ще срещнете разбиране. Хората от обичайното ви обкръжение днес може доста да ви удивят с поведението си. Ще се стараят всячески да ви угодят и да спечелят благоразположението ви. Не променяйте самооценката си и не прекалявайте с капризите. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!

Вдъхновена от Аюрведа, фармацевтичните серии на Himalaya и Charak Pharma имат редица здравословни предназначения. Цялостната гама за профилактика подобрява имунитета и се грижи за доброто здраве на хората. Всички билкови хранителни добавки са подложени на  дългогодишни (8-10 години) изследвания, клинични изпитания и тестове за токсичност, за да се подсигури тяхната безопасност и ефикасност. 

Годишен хороскоп за 2020-та година