Вторник, 7 Февруари 2023
Лъв

Дневен хороскоп
Неделя 29 Юли 2018

1778

Дневен хороскоп - Лъв - 29.07.2018 - Избягвайте кавгите

Научните ви, интелектуални, физически и духовни занимания ще направят деня ви интересен и ползотворен. Денят не е от най-удобните, защото ражда остри противоречия, а последните ще прераснат в скандали, които със сигурност ще са предвестник за промени.

Личи, че мнозинството от зодията ще реализират парични печалби чрез измами, а това неминуемо ще ви създаде проблеми за бъдеще. Щом силно желаете да постигнете целта си, ще успеете. На много от вас целите им са свързани с бизнеса или професионалната кариера. Близостта на любимия ви човек ви дава допълнителен стимул за развитие. Добри новини от приятел или роднина, когото от доста време не сте виждали ще ви зарадват.

Ще ви върнат към спомени, които може да предизвикат лека меланхолия, сантименти към миналото. Не оставайте сами, потърсете подходяща компания и споделете въпросите, които ви вълнуват. Романтична среща ще направи вечерта ви вълнуваща. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-