Петък, 21 Юни 2019
Лъв

Дневен хороскоп
Петък 29 Декември 2017

3959

Дневен хороскоп - Лъв - 29.12.2017 - Действайте перспективно

Денят ше е доста напрегнат за онези Лъвове, които с всички възможни средства ще се опитат да наложат волята си над околните. Недейте, защото няма да си помогнете с такъв ход.

Постигнатият резултат ще удовлетвори очакванията ви, но тази „пирова победа” не гарантира следващите ви успехи, защото предстоят промени. Внимавайте! Особеностите на деня изискват да сте пределно ясни в изказа си и да не създавате излишно напрежение с претенциите си. Съзнателно се мотивирате от всички, които ви заобикалят. Не отблъсквайте опитите на околните да ви помогнат. Техните съвети ще са ви необходими, за да излезете от затруднение, в което се намирате. Още през развитието на деня ще установите, че обстоятелствата са динамични и е по-добре да се съобразите с тях.

Ще се справите добре само със задачите, които ви харесват или са повече интелектуални, отколкото физически. Част от набелязаните цели ще се наложи да стопирате. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за зодия Лъв, както и подходящите решения за гривна!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година