Вторник, 25 Юни 2019
Лъв

Дневен хороскоп
Четвъртък 29 Декември 2016

2917

Дневен хороскоп - Лъв - 29.12.2016 - Активност

За вас започва нов четириседмичен етап, през които ще действате активно. Много добри са възможностите ви за успешно провеждане на преговори и за достигане до устройващи ви споразумения. Избягвайте противоречията, защото лесно се гневите, а това води до остри кавги. Подбирайте хората, с които преценявате, че можете да работите, особено, ако се касае до срочна задача или ангажимент по резултатите, от който ще съдят за вас. Може да се разтоварите от стреса спортувайки на разходка сред природата или правейки неща, които ви се харесват.

Поддържайте добри взаимоотношения с близки и приятели, за да ускорите позитивните процеси в живота си. Ще имате доста повече неща за вършене от обичайното. Планирайте времето си внимателно, защото може да не ви стигне за всичките ви мащабни планове. Но пък ще направите всичко по най-блестящия начин. Разберете още сега, какво е подготвила Съдбата за вас в личен план. Не се колебайте да прочетете вашия личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2017-та година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред останалите!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година