Четвъртък, 18 Юли 2019
Лъв

Дневен хороскоп
Понеделник 29 Август 2016

1629

Дневен хороскоп - Лъв - 29.08.2016 - Засилено влияние

Много високо усещане за уважение над вас отбелязва този понеделник за Скорпионите, а причината за появата му най-често е добре свършената работа. Причиненият актив ще се превърне в нещо повече от временно явление, тъй че ще е добре да реагирате реално на ситуацията. Ще постигнете отлични резултати в контактите с бизнес партньори. Изправени сте пред избор, който ангажира голяма част от енергията ви. Успокойте се и ще намерите по-лесно отговора, който търсите. Доверете се на интуицията си и няма да се излъжете. Можете да планирате от сега програмата си за следващите дни, като не пропуснете важните за семейството събития.

Като цяло може да се каже - хубав ден, но хич няма да ви е до празни приказки. Но в името на справедливостта и доброто си име, ще решите да свършите задълженията си както трябва все пак. И много ще ви бива да давате съвети, ама не се натрапвайте. Разберете още сега, какво е подготвила Съдбата за вас в личен план. Не се колебайте да прочетете вашия личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2017-та година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред останалите!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година