Четвъртък, 18 Юли 2019
Лъв

Дневен хороскоп
Събота 29 Април 2017

2847

Дневен хороскоп - Лъв - 29.04.2017 - Сблъсък с трудности

Нервна, изпълнена с множество трудности и едновременно протичащи промени, събота изпълва съзнанието на Лъвовете с куп разнообразни мисли, които някои от зодията схващат дори като лични предчувствия. Не се подавайте на това самовнушение, защото просто не отговаря на истината. Отпуснете се, успокойте ритъма и нещата ще се нормализират преди да усетите. Предвидливо ще се въздържите от коментари по въпроси, които не са от компетентността ви и ще спечелите от това си действие. В работата си по-често давайте израз на доверие към партньорите си, това е гаранция за добри резултати. По отношение на личен проблем потърсете мнението на специалист, не се оставяйте на случайността да реши нещата.

Наистина многообещаващ ден. Вечерта любовните неща ще са в интересен период, защото се развиват бурно и плодоносно. Просто не оказвайте натиск в сферата на чувствата и всичко ще е наред. Разберете още сега, какво е подготвила съдбата за вас в личен план. Не се колебайте да прочетете вашия личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2017-та година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред останалите!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година