Понеделник, 22 Юли 2024
Лъв

Дневен хороскоп
Понеделник 28 Октомври 2019

1619

Дневен хороскоп - Лъв - 28.10.2019 - Силно напрежение

Понеделник говори за много неудобства, а преобладаващата част от Лъвовете не са склонни да се съобразят с тях и ще демонстрират невъздържаност, а в много случаи и чиста агресия.

С малко повече такт ще имате шанс за реализация на целите, но е съмнително, че ще приемете препоръката. Ако се чувствате притеснени и това ви създава душевен и физически дискомфорт, с пречистване и самоограничения ще се възстановите бързо и без усложнения. Усилията да сте във фокуса на вниманието изморяват и изхабяват емоционално. Бъдете обективни към себе си и не стигайте до крайности. Добри възможностите в посока на отдиха ще ви предостави днешния ден, използвайте ги.

Здравословното ви състояние също се нуждае от грижи, не пренебрегвайте хронично страдание. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2020 година или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2020 година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!