Неделя, 16 Юни 2019
Лъв

Дневен хороскоп
Четвъртък 28 Юни 2018

2003

Дневен хороскоп - Лъв - 28.06.2018 - Преценете обстоятелствата

Спокойното и приятно общуване днес ще ви носи хубаво настроение и положителна нагласа. Успешен ден, подчертаващ че преобладаващото мнозинство от Лъвовете ще по-стигнат сполуката си след силен скандал и нанасяне на тежък удар върху противника си.

Внимавайте! Този епизод може да се превърне в начало на война, ако действията ви са неправомерни, подли и коварни. Ще имате успешен ден. През по-голямата част от него ще се справите безпроблемно със задачите си. Ако може да откажете едно пътуване - направете го. Не влизайте в спорове и конфликти. Бъдете предпазливи в публичните си изяви. Не допускайте недоброжелатели да влияят на отношенията с професионалните ви партньори. Не се престаравайте на работното място.

Съобразявайте своето темпо с това на колегите. Точно днес не е подходящо да изпъквате, да правите впечатление и да привличате вниманието. Наблюдавайте и слушайте. Ще имате възможност да си направите интересни заключения. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година