Сряда, 8 Април 2020
Лъв

Дневен хороскоп
Четвъртък 28 Февруари 2019

1759

Дневен хороскоп - Лъв - 28.02.2019 - Делови успех

След доста тежката до сега работна седмица, именно днешния ден ще ви даде на поднос крайните резултати. Сутринта ще сте сте малко нервни, но с напредването на деня ще се върне позитивният ви поглед към света.

Сега е време за анализи и планове, действията ще почакат малко. Деловия успех който постигате, не остава незабелязан и от околните. Желателно е през този ден да сте в хубаво настроение, но и да контролирате емоциите си, да поддържате добри мисли и намерения. Потиснете съмненията и не се суетете напразно, насочете енергията си към дома и семейството. Запазвайки правото си да вземате сами решенията си, ще заявите претенциите си към онези, които са под ваш контрол. Приобщете ги към задачите си и ще постигнете по-бърз напредък в делата си.

В работата си не рискувайте излишно, винаги има по-добър начин, който чака да бъде открит. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2019 година или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2019 година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!

Вдъхновена от Аюрведа, фармацевтичните серии на Himalaya и Charak Pharma имат редица здравословни предназначения. Цялостната гама за профилактика подобрява имунитета и се грижи за доброто здраве на хората. Всички билкови хранителни добавки са подложени на  дългогодишни (8-10 години) изследвания, клинични изпитания и тестове за токсичност, за да се подсигури тяхната безопасност и ефикасност. 

Годишен хороскоп за 2020-та година