Сряда, 8 Април 2020
Лъв

Дневен хороскоп
Сряда 28 Февруари 2018

3703

Дневен хороскоп - Лъв - 28.02.2018 - Делови успех

След доста усилия до сега през седмицата, именно днешния ден ще ви даде на поднос крайните резултати. Деловия успех който постигате, не остава незабелязан и от околните.

Желателно е през този ден да сте в хубаво настроение, но и да контролирате емоциите си, да поддържате добри мисли и намерения. Потиснете съмненията и не се суетете напразно, насочете енергията си към дома и семейството. Отношенията в семейството ще ви накарат да планирате предстоящи пътувания. Финансови проблеми ще ви притеснят, но ще отшумят. Изненада от близките ви ще ви зарадва и помогне да преодолеете свои затруднения. За интимният ви партньор започват промени, помогнете му да ги приеме по-леко.

Помислете много добре дали сте готови за нови задачи. Не подценявайте трудностите. Ще се окаже, че обещавате нещо, изискващо много повече усилия и подготовка, отколкото предполагате. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!

Вдъхновена от Аюрведа, фармацевтичните серии на Himalaya и Charak Pharma имат редица здравословни предназначения. Цялостната гама за профилактика подобрява имунитета и се грижи за доброто здраве на хората. Всички билкови хранителни добавки са подложени на  дългогодишни (8-10 години) изследвания, клинични изпитания и тестове за токсичност, за да се подсигури тяхната безопасност и ефикасност. 

Годишен хороскоп за 2020-та година