Четвъртък, 23 Септември 2021
Лъв

Дневен хороскоп
Петък 28 Декември 2018

1641

Дневен хороскоп - Лъв - 28.12.2018 - Лични неудобства

За петък са характерни лични неудобства. В делово отношение ситуацията е по-обнадеждаваща, но тук мнозина от зодията действат прибързано, допускат грешки, и не е изключено да се окажат неприятно изненадани от недоволството на началството.

Проблеми в обществените контакти. Честността, професионализмът и проявеното добро днес са на пиедестал, заради него ще бъдете уважавани и подпомогнати. Промени и осъществяване на желания, такива са перспективите пред част от вас. Има кой да се погрижи за душевният ви уют, а и не само за него. С нов тласък на енергия и вяра ще се устремите към нови предизвикателства. Това ще ви направи по-щедри към консервативно настроените около вас.

Малко разсеяни сте днес, но гледайте да си свършите съвестно работата. Нямате много време до края на годината. Не си губете времето в празни приказки, ще имате достатъчно време за това след няколко дни. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2019 година или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2019 година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година