Събота, 25 Януари 2020
Лъв

Дневен хороскоп
Вторник 28 Август 2018

2033

Дневен хороскоп - Лъв - 28.08.2018 - Етап на промени

През този ден, душевната нестабилност изразена под формата диаметрални различия в настроението е характерна за голям процент от Лъвовете.

Нервността ви е изключително висока и подвежда към кавги и сблъсъци. Владейте се и укрепете позициити си, защото започва период на промени. Прекалената ви заетост напоследък се отразява на емоционалното ви състояние. С подкрепата на близък човек ще вземете решение по проблем, за който сте се колебаели до сега. Направете търпението свое оръжие, действайте последователно и аналитично. Самостоятелната работа ще е по-резултатна, защото на моменти ще ви е трудно да намерите общ език с част от колегите си.

Правете онова, което умеете и го редувайте с онова, което харесвате. Ако предпочитанията ви са по-скоро неформални бъдете дискретни, за да не ви обвинят, че пренебрегвате задълженията си. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2019 година или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2019 година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!

Не пропускайте да ни последвате и във Facebook. Всеки ден точно в 16:00 часа ние ще публикуваме хороскопът за всички зодиакалмни знаци за следващия календарен ден. Така всеки от вас ще има възможност да прочете предварително какво е подготвила съдбата за него. Успех!


Годишен хороскоп за 2020-та година