Понеделник, 30 Януари 2023
Лъв

Дневен хороскоп
Вторник 27 Март 2018

4337

Дневен хороскоп - Лъв - 27.03.2018 - Пазете здравето

Осигурете си повече тишина и спокойствие, вслушвайте се във вътрешния си глас и обмислете живота си. Лъвовете ще трябва да са по-внимателни през този ден.

Предупреждението се отнася към здравословното състояние, което не бива да подлагате на изпитания. За част от родените в зодията е задължително да проявят повече активност в службата, за да избегнат проблеми с висшестоящите. Този ден едва ли ще е от най-силните за вас в професионално отношение. Чувствате се натоварени с прекалено много отговорности и това ви тежи. Опитайте се да намерите нещо, което да уплътни свободното ви време и да ви освежи.

Започвате многообещаващ флирт. Ще се видите със стари приятели или далечни роднини, които ще ви потърсят за помощ. Ако се налага да свършите някаква работа не отказвайте, но ако става дума за финансови заеми проявете сдържаност. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-