Понеделник, 11 Декември 2023
Лъв

Дневен хороскоп
Неделя 27 Май 2018

2729

Дневен хороскоп - Лъв - 27.05.2018 - Нервно възбудени

Търпеливо и внимателно подбирайте думите си, за да избегнете отегчението и да разнообразите приятно деня си. Неделя е характерна за Лъвовете със засилена нервност.

За едни от знака ядовете се свързват със ситуация в службата, докато за други няма конкретна причина, защото дразнимостта им е висока от дни наред. Независимо от това е добре да се мобилизирате за осъществяване на дневните цели. В забързано темпо ще преминава деня ви, което допълнително ще създава условия за напрежение в работата ви. Подгответе се за повече емоции, въпреки логиката на мисленето ви ще имате провокации. Нечие предложение ще ви заинтригува с перспективите, които откривате за себе си. Подсигурете си повече лично време.

Ориентирайте вниманието си към два важни фактора: здравето и личните отношения. Ако прецените, че имате нужда от диета или просто промяна на хранителния режим, то днес е подходящо да поставите началото. Ако имате някакви недоразумения с любимия човек ще ги изясните без никакви усилия. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!